1

De perfecte single-page website voor jouw bedrijf.

Met een single page website laat je een professionele eerste indruk achter bij jouw website bezoekers. In één oogopslag zien jouw klanten wat ze mogen verwachten en waarom jij de expert bent die ze moeten bellen.

Wij maken voor jou een perfecte single page website, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

2

Werkt op alle schermen

60% van consumenten haakt af als een website niet goed werkt op mobiele apparaten.

Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website perfect werkt op alle schermen. Zodat jij altijd en overal de perfecte indruk maakt met jouw bedrijf.

3

Snel en veilig

Druk druk druk druk druk. De gemiddelde consument wordt dagelijks overspoeld met opties en keuzes. Om de aandacht van potentiële klanten vast te houden zul je dus een website moeten hebben die altijd razend snel laadt.

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten hun aandacht niet verliezen. Wij hosten jouw website op razendsnelle cloud servers en voeren dagelijks veiligheidsupdates door. Daarmee houden we je site altijd veilig en snel.

4

Eenvoudig aan te passen

Jij wil natuurlijk het liefst dat jouw website altijd up-to-date is. Met nieuwe diensten, correcte openingstijden en projecten waar je trots op bent.

Wij zorgen ervoor dat het aanpassen van je website een fluitje van een cent wordt. Je krijgt een inlog waarmee je teksten, foto’s en onderdelen super eenvoudig kunt wijzigen of toevoegen. Zonder dat je iets “kapot” kunt maken. Mocht je onverhoopt toch iets aanpassen wat niet de bedoeling is, dan lossen wij het snel en kosteloos voor je op.

Webmannen Basis

lekker snel aan de gang

 

61  / maand

  • De perfecte one-page website
  • Werkt op alle schermen
  • Eenvoudig beheer
  • Goed vindbaar
  • Gewoon goede support